AMEC zijn de voorletters van...

Astrid Geeratz-van Breukelen

Astrid heeft in verschillende situaties ervaring opgedaan als coach. Zowel in het onderwijs als in de sport heeft zij jongeren begeleid om tot topprestaties te komen. Werkervaring in de bovenbouw van het basis- en beroepsonderwijs. Kwaliteiten zijn het bieden van structuur en betrokkenheid bij de leerling.

Mike Weijmans

Een persoonlijke band en betrokkenheid is de basis voor informatie en kennisoverdracht. Mike heeft  ruime ervaring in het voortgezet onderwijs. Situaties uit het bedrijfsleven past hij toe in leeromgevingen zodat de leerlingen efficiĆ«nt met hun kostbare tijd om leren te gaan.

Egon Geeratz

Egon heeft zich gespecialiseerd in pedagogisch handelen, NLP technieken en persoonlijke coaching. Hij zal altijd proberen de leerling zelf tot oplossingen te laten komen waar hij/zij volledig achter staat en hierdoor tot hogere prestaties komt.

Christel Onderdijk

Christel heeft zich zowel in het basisonderwijs als voorgezet onderwijs ontwikkeld tot een veelzijdige docent waarbij de leerling centraal staat. Voor haar is het belangrijk om altijd 'iets meer' uit een leerling te halen, vaak meer dan zelf gedacht. Hierbij zijn structuur en persoonlijke aandacht van cruciaal belang.

Onwijs Goes Onderwijs
Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten

Contact

06-22175019

Gegevens

Oostwal 1
4461 JT Goes
KVK: 54795974 Open in Google Maps