Heb jij begeleiding bij je huiswerk nodig? Dat kan bij AMEC-studiecoaching. Van maandag tot en met donderdag kun je bij ons terecht omdat je beter wil leren plannen, je ouders maar blijven vragen naar je huiswerk, je heel hard je best doet maar toch nog steeds slechte cijfers haalt, je thuis niet rustig je huiswerk kunt maken of afleiding ondervindt van social media. Allerlei redenen kunnen ervoor zorgen dat het niet gaat op school zoals je zou willen.

Bij AMEC-studiecoaching kijken we samen met jou naar je huiswerk. We maken samen een planning en gaan met jou aan de slag. We kijken ook hoe het komt dat het niet lukt of hoe je het beter zou kunnen doen. We leren je (beter) te plannen en houden dit bij in een ‘speciale’ agenda. Ook kijken we wat jouw leerstijl is, want als je dat weet leer je natuurlijk veel makkelijker!

Huiswerkbegeleiding kan twee, drie, vier middagen per week.

Tarieven

Abonnementsvorm * Tarief per maand
Deelname van 2 dagen per week € 173,00
Deelname van 3 dagen per week € 253,00
Deelname van 4 dagen per week € 293,00
Intakegesprek voor huiswerkbegeleiding € 20,00 per gesprek
Extra dagdeel huiswerkbegeleiding € 25,00 per keer

Voor huiswerkbegeleiding zijn wij maandag t/m donderdag overdag open van 14:30 tot 17:30 uur.

* Voor deelname aan de huiswerkbegeleiding geldt een tussentijdse opzegtermijn van 1 maand, samenvallend met de eerste van de volgende maand. De tarieven zijn vaste maandtarieven onafhankelijk van het daadwerkelijke aantal dagen deelname gedurende een maand.

Onwijs Goes Onderwijs
Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten

Contact

06-22175019

Gegevens

Oostwal 1
4461 JT Goes
KVK: 54795974 Open in Google Maps