Huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom

 

Per 1 september gaat AMEC-studiecoaching huiswerkbegeleiding aanbieden op de locatie Kruisakkers 2-2 in Bergen op Zoom. Deze huiswerkbegeleiding is zowel voor kinderen van de basisschool (groep 6, 7, en 8), als voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag 14.30-17.30 uur kun je bij ons terecht omdat je (beter) wil leren plannen, omdat je (nog) niet weet hoe je je huiswerk moet aanpakken, omdat je rust nodig hebt of thuis afleiding ondervindt van social media. Allerlei redenen kunnen ervoor zorgen dat je hulp nodig hebt bij je huiswerk.

Bij AMEC-studiecoaching kijken we samen met jou naar je huiswerk. We maken samen een planning en gaan met jou aan de slag. We kijken ook hoe het komt dat het niet lukt of hoe je het beter zou kunnen doen. We leren je (beter) te plannen en houden dit bij in een ‘speciale’ online agenda. Ook kijken we wat jouw leerstijl is, want als je dat weet leer je natuurlijk veel makkelijker!

Deze online agenda heet ‘Homi’, ook je ouders kunnen hierin meekijken en via deze site houden we contact met thuis over je voortgang en werkzaamheden bij AMEC.

Huiswerkbegeleiding voor kinderen van de basisschool groep 6, 7 en 8, kan 1 middag in de week, of twee halve middagen. Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen inschrijven voor twee of drie middagen. We zijn open van 14.30 tot 17.30 uur. 

Aanmelden voor deze huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom is mogelijk via onderstaande knop. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Tot ziens bij AMEC op de locatie Bergen op Zoom!


Tarieven

Bergen op Zoom
Leerling basisschool, 2 halve of 1 hele middag € 100,00 per maand
Leerling VO, 2 middagen per week € 200,00 maand
Leerling VO, 3 middagen per week € 270,00 maand
Extra middag huiswerkbegeleiding € 25,00 per keer

* Bij deelname aan de huiswerkbegeleiding in Bergen op Zoom, factureren we de maanden april, mei en juni. De tarieven zijn vaste maandtarieven onafhankelijk van het daadwerkelijke aantal dagen deelname gedurende een maand. Tussentijds instromen is mogelijk. Tussentijds opzeggen kan niet, opgave is voor de periode t/m juni 2019.

Onwijs Goes Onderwijs
Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten

Contact

06-22175019

Gegevens

Oostwal 1
4461 JT Goes
KVK: 54795974 Open in Google Maps