Blijft dat ene vak voor jou toch echt te moeilijk en heeft de docent je al een paar keer geprobeerd uit te leggen hoe het moet, maar begrijp je het nog steeds niet? Bij AMEC-studiecoaching kun je bijles krijgen in de kernvakken Nederlands, Engels, wiskunde en alle andere vakken.

Een uur bijles bestaat uit 60 minuten. Voor iedere vorm van bijles starten we met een intake om het probleem vast te stellen alvorens we echt aan de slag kunnen gaan. Als de leerwens duidelijk is kunnen de bijlessen aanvangen. 

Bijlessen kunnen worden gegeven op elk moment in de week wanneer het jou uitkomt. De vakspecialist die de bijles verzorgt bepaalt de dag en tijd in overleg met de leerling/ouders. Naast bijles bieden wij ook “1 op 1” coaching, mentaal sterker worden, steviger in je schoenen staan, motivatie en discipline zijn zeker coachbaar!

Bijlessen kunnen per les worden afgenomen. Hier zit geen contract aan vast. Dus heb je een paar weken extra hulp nodig, dat kan! Wil je structureel hulp, dat kan ook! We gaan samen met jou en je ouders op zoek naar dat wat bij jouw leerwens past.

Tarieven

Abonnementsvorm * Tarief per les
Per les 1 op 1 € 34,00
Per les 1 op 2 € 44,00
Intakegesprek voor bijles € 20,00 per gesprek

* Afzeggen van een bijles minimaal 8 uur voor aanvang van de bijles bij de betreffende docent/vakspecialist. Indien niet of te laat afgemeld wordt de bijles in rekening gebracht.

Onwijs Goes Onderwijs
Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten

Contact

06-22175019

Gegevens

Oostwal 1
4461 JT Goes
KVK: 54795974 Open in Google Maps